Η διαδρομή σας από/προς το αεροδρόμιο της Σητείας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Απόσταση από το κέντρο της Σητείας

Το αεροδρόμιο Σητείας (JSH) βρίσκεται κοντά στην πόλη της Σητείας, στο ανατολικό τμήμα της Κρήτης, στην Ελλάδα. Το αεροδρόμιο απέχει περίπου πέντε λεπτά οδικώς από το κέντρο της πόλης.

Το Αεροδρόμιο Σητείας προσφέρει δωρεάν χώρο στάθμευσης για τα επιβατικά οχήματα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης, μόλις 2 λεπτά από την είσοδο του κτιρίου του αεροδρομίου.

αεροδρόμιο Σητείας

Αεροδρόμιο Σητείας: Αποστάσεις και χρόνοι οδήγησης

Χάρτης ταξιδιωτικών αποστάσεων

Ένας χάρτης με τις αποστάσεις και τους χρόνους οδήγησης από το αεροδρόμιο της Σητείας προς άλλες περιοχές της Κρήτης είναι διαθέσιμος για τη διευκόλυνσή σας. Ο οποίος θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας.

Οδηγίες

Τρόποι μετάβασης στο αεροδρόμιο

Οδηγίες & πληροφορίες

Το αεροδρόμιο Σητείας (JSH) βρίσκεται κοντά στην πόλη της Σητείας, στο ανατολικό τμήμα της Κρήτης, στην Ελλάδα. Το αεροδρόμιο απέχει περίπου πέντε λεπτά οδικώς από το κέντρο της πόλης.

Δημόσιες μεταφορές

Προς το παρόν, δεν υπάρχει διαθέσιμη δημόσια συγκοινωνία από το αεροδρόμιο προς την πόλη της Σητείας. Ο σταθμός λεωφορείων της Σητείας βρίσκεται σε βολική τοποθεσία μέσα στην πόλη, παρέχοντας ποιοτικές δημόσιες συγκοινωνίες από και προς διάφορες περιοχές της Κρήτης. Οι προορισμοί περιλαμβάνουν τον Άγιο Νικόλαο, την Ιεράπετρα, το Ηράκλειο και κοντινές τοποθεσίες όπως το Παλαίκαστρο, την παραλία Βάι, τον Μακρύ Γιαλό, τη Ζάκρο κ.λπ. Το πρόγραμμα ποικίλλει ανάλογα με την εποχή και την ημέρα της εβδομάδας, γι' αυτό καλό είναι να ελέγχετε την ιστοσελίδα του KTEL για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.

Ταξί

Τα ταξί του Συλλόγου Οδηγών Ταξί Σητείας είναι άμεσα διαθέσιμα και αποτελούν δημοφιλή επιλογή για τους ταξιδιώτες. Η διαδρομή προς το κέντρο της Σητείας διαρκεί συνήθως λιγότερο από 10 λεπτά και κοστίζει περίπου 10-15 ευρώ. Θα τα βρείτε αμέσως μετά την πύλη εξόδου του αεροδρομίου. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ταξιδέψετε με ασφάλεια, οικονομία και αξιοπιστία με ταξί από το αεροδρόμιο Σητείας προς οποιονδήποτε προορισμό στην Κρήτη. Παρακαλείστε να ανατρέξετε στις ενδεικτικές τιμές των επίσημων ταξί της περιοχής. Επίσημο Τηλέφωνο των ταξί Σητείας: +30-2843022700

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Εναλλακτικά, υπάρχουν υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο και στο κέντρο της πόλης. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για όσους σκοπεύουν να εξερευνήσουν περισσότερο την Κρήτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους. Δείτε εδώ τον κατάλογο των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων στην περιοχή:

Χώρος στάθμευσης

Για όσους οδηγούν, υπάρχει δωρεάν δημόσιος χώρος στάθμευσης στο αεροδρόμιο.

Ενδεικτικές τιμές διαδρομών από το αεροδρόμιο Σητείας